Ο Φούρνος της Νιόβης

ΠΕΛΑΤΗΣ: νιοβη κουσαρη
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ: 2021
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: οπτικη ταυτοτητα

Κοινοποιηστε το!

Πελατης: νιοβη κουσαρη
Πραγματοποίηση: 2021
Υπηρεσία: οπτικη ταυτοτητα

Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με την Κα. Κούσαρη για το σχεδιασμό της οπτικής ταυτότητας του νέου της φούρνου. Είναι από τους ανθρώπους που χαίρεσαι πραγματικά να συνεργάζεσαι μαζί τους, όχι μόνο διότι ήξερε τι ήθελε, αλλά διότι ήταν απόλυτα διατεθειμένη να ακούσει και να μας εμπιστευτεί σε αυτό το πολύ όμορφο, συναρπαστικό αλλά και δύσκολο ταξίδι της δημιουργίας ενός λογοτύπου & των υπόλοιπων εφαρμογών του. Έτσι βγήκε εντελώς αβίαστα το σωστό αποτέλεσμα που θέλαμε & ήθελε πρωτίστως εκείνη.

Η δυσκολία που συναντήσαμε κατά το σχεδιασμό, ήταν πως υπήρχε ένα οίκημα ήδη έτοιμο, μία επιχείρηση που είχε ήδη λειτουργήσει ως φούρνος στο παρελθόν, οπότε υπήρχαν πολλά στοιχεία στην εσωτερική & εξωτερική αρχιτεκτονική του κτιρίου που δε μας επέτρεπαν να κινηθούμε όπως θέλαμε. Έπρεπε λοιπόν με κάποιο τρόπο να μπορέσουμε να βγάλουμε κάτι σύγχρονο που να ταιριάζει με ένα κτίριο χτισμένο αρχές της δεκαετίας του 90 με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης έπρεπε να έχουμε στο μυαλό μας και το που βρίσκεται αυτός ο φούρνος. Άλλο να εδρεύει σε εντελώς αστικό περιβάλλον ή σε περιοχή με φοιτητές και άλλο σε γειτονιά με συγκεκριμένο πελατολόγιο όπως στην περίπτωση μας. Θεωρούμε λοιπόν, πως παρόλα τα προβλήματα που υπήρξαν όταν αναλάβαμε αυτό το project (άλλωστε αυτό κάνει η γραφιστική, λύνει προβλήματα), καταφέραμε να σχεδιάσουμε μια ταυτότητα σύγχρονη, καλαίσθητη, ευκολομνημόνευτη & διαχρονική.


Πληροφορίες Έργου

Η δημιουργία της συγκεκριμένης οπτικής ταυτότητας αφορά έναν συνοικιακό φούρνο στην περιοχή του Αιγάλεω, που απευθύνεται στον καθημερινό άνθρωπο της Αθηναϊκής γειτονιάς.

προηγουμενοMary's Coffee
επομενοMelinen