ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ GRAPHICAT

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, ποιοι είμαστε & πως μπορούμε να σας παρέχουμε πολύτιμη βοήθεια για την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΤΕ

Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις με έξυπνους τρόπους για την υλοποίηση των ιδεών σας!

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ GRAPHICAT

Δείτε για ποιο λόγο είμαστε καλύτεροι.
Welcome to GRAPHICAT

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Σχεδιάζουμε ειδικά για την εικόνα της επιχείρησής σας με σύγχρονες στρατηγικές μεθόδους.

Σύγχρονο Design

Μένουμε στο σήμερα, κοιτάμε το αύριο. Σχεδιάζουμε την οπτική σας ταυτότητα με σωστή έρευνα, γνώσεις & φαντασία λαμβάνοντας πάντα υπ'όψιν τις δικές σας προτιμήσεις.

Εξελισσόμαστε συνεχώς

Στον τομέα μας, τον τομέα της γραφιστικής, πρέπει να μαθαίνουμε καθημερινά νέα πράγματα. Αγαπούμε τη γνώση και το καινούριο, ταυτόχρονα όμως σεβόμαστε την παράδοση & πολλές φορές εμπνεόμαστε από αυτήν και τον πλούτο της.

Δημιουργούμε Μοναδικά

Κάθε project είναι ξεχωριστό & μοναδικό σαν το δακτυλικό μας αποτύπωμα. Μπορεί να μην υπάρχει παρθενογέννεση ειδικά με τόση πληθώρα πληροφοριών, όμως όσον αφορά τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας, δεν συμβιβαζόμαστε. Οι στόχοι μας; Ο λογότυπός σας να είναι μοναδικός, ευανάγνωστος, καλαίσθητος & διαχρονικός.

Έντυπη Προώθηση - Marketing

Παρόλο που τα social media έχουν κατακλήσει τη ζωή μας, οι έντυπες εφαρμογές παραμένουν οικείες & πιο εύκολα προσβάσιμες προς όλους. Συνεπώς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο σχεδιασμό κάθε εντύπου που χρειάζεστε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο ευρύ κοινό.

Social Media Managing | Content Creation

Σχεδιάζουμε εξαρχής περιεχόμενο για τα social media της επιχείρησής σας, με βάση τις δικές σας ανάγκες & αναλαμβάνουμε την προώθησή τους σε μηνιαία βάση είτε δημιουργώντας μεμονωμένες διαφημιστικές καμπάνιες

Κοστολόγηση υπηρεσιών & Support

Φροντίζουμε η κοστολόγηση των υπηρεσιών μας να γίνεται μετά από λεπτομερές briefing, παρέχοντας πλήρη ανάλυση χωρίς μετέπειτα χρεώσεις. Στην περίπτωση που προτιμάτε να παραλάβετε έτοιμο τυπωμένο προϊόν αναλαμβάνουμε μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας όλη τη συνεννόηση ώστε να παραδωθεί το οποιοδήποτε έντυπο στην πόρτα σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δείτε αναλυτικά κάθε υπηρεσία που παρέχουμε

Λογότυπος

Ο λογότυπος σχεδιάζεται μετά από λεπτομερές briefing και συμπλήρωση σύγχρονων ερωτηματολογίων.

Ιστοσελίδα

Σχεδιάζουμε σύγχρονες και φιλικές προς τον χρήστη ιστοσελίδες, στατικές, δυναμικές & e-shop.

Flyers

Ο σχεδιασμός των flyer σας γίνεται με βάση την οπτική σας ταυτότητα και λαμβάνοντας πάντα υπ'όψιν το target group στο οποίο απευθύνεστε.

Επαγγελματική Κάρτα

Η επαγγελματική κάρτα δεν είναι κάτι απλό. Την δημιουργούμε μαζί καθοδηγώντας σας προς την κατάλληλη επιλογή premium χαρτιών για την ανάδειξη της επιχείρησής σας.

Αφίσες

Σχεδιάζουμε καλαίσθητες και λειτουργικές αφίσες για κάθε είδους event.

Social Media Content

Δημιουργούμε περιεχόμενο και το προσαρμόζουμε για χρήση σε κάθε είδους social platform.

Strategic Branding | Οπτική Ταυτότητα

Ξεκινάμε από το μηδέν τη δημιουργία πλήρους οπτικής ταυτότητας & των εφαρμογών της σε όλα τα μέσα χρησιμοποιώντας σύγχρονες στρατηγικές μεθόδους.

Social Media Management | Social Media Marketing

Αναλαμβάνουμε την προώθησή σας στα social media καθώς και το μηνιαίο προγραμματισμό τους παρέχοντας ολοκληρωμένα reports.

Συσκευασία | Βιβλίο | Άλλα

Με τις γνώσεις χρόνων που έχουμε στη συσκευασία και των διαφόρων ειδών εκτυπώσεις όπως π.χ. η φλεξογραφία, αλλά και σε όλους του υπόλοιπους τομείς όπως η σελιδοποίηση, βοηθάμε στην υλοποίηση κάθε στόχου.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ GRAPHICAT

Η Graphicat αποτελείται από έναν μικρό πυρήνα συνεργατών με όρεξη για δουλειά, γνώσεις & πάθος για το design σε όλες του τις μορφές.

Kostas Kagkelaris Photo

Κωνσταντίνος Καγκελάρης

Graphic Designer

Με ένα πολύ γερό βιογραφικό & μεγάλες δουλειές στο ενεργητικό του καθώς συνεργάστηκε με εταιρίες όπως η Ogilvy, το περιοδικό People, οι εκδόσεις Πατάκη & άλλοι, είναι εδώ για να μας δώσει τις πολύτιμες γνώσεις του σε τεχνικά & όχι μόνο θέματα. Αθεράπευτα φανατικός του InDesign!

Marilou Gropatsakis Photo

Μαριάννα Αγγουριδάκη

Graphic Designer (Ma in Digital Design)

Master in Digital Design and Interactive Applications Απόφοιτη του κολλεγίου ΑΚΤΟ με Bachelor στο Graphic Design και Master στο Digital Design και Interactive Applications. Μεγάλη της αγάπη το branding και το user interface design.