Τρόπος Κοστολόγησης

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τη διαδικασία που ακολουθούμε για την κοστολόγηση των υπηρεσιών μας

Briefing & Κοστολόγηση

Η διαδικασία του briefing, της έρευνας και του σχεδιασμού, είναι ταυτόχρονα συναρπαστική αλλά και αρκετά αγχώδης και δύσκολη. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να κάνετε εικόνα όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας και να μετατρέψουμε το άγχος σε δημιουργία.

Συμφωνητικό

Το μόνο που μένει για την έναρξη της συνεργασίας μας, είναι να μας ζητήσετε να σας αποστείλουμε το συμφωνητικό προς υπογραφή & στη συνέχεια η πληρωμή της προκαταβολής όπως αναφέρεται μέσα σε αυτό.

Όροι Συνεργασίας

Το κόστος των κλήσεων εκτός εργάσιμων ωρών υπολογίζεται με ωριαία αποζημίωση & προστίθεται με τροποποίηση συμφωνητικού με το πέρας των εργασιών.
Η επιχείρησή μας λειτουργεί & είναι διαθέσιμη για επικοινωνία, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00.
Σάββατο, Κυριακή & Αργίες δεν απαντούμε σε κλήσεις & μηνύματα, εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη. Ο μέσος χρόνος απόκρισης σε μήνυμα ή email είναι συνήθως τα 30 λεπτά. Για μηνύματα που στέλνονται Σάββατο, Κυριακή ή Αργίες, θα λαμβάνετε απάντηση την επόμενη εργάσιμη.
Προτιμάμε τα emails ως πρώτη μέθοδο επικοινωνίας καθώς υπάρχουν αρχεία συνομιλιών & για εσάς & για εμάς που μπορούμε να ανατρέξουμε άμεσα. Δεν προτιμάμε ιδιαίτερα τα social media ή πλατφόρμες τύπου viber/whatsapp εκτός αν πρόκειται για τηλεδιάσκεψη κατόπιν ραντεβού.